El Jalogüing Alpicat, eix de la Festa de la Castanyada i Nit de les Ànimes — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Nit d'ànimes 2018 / El Jalogüing Alpicat, eix de la Festa de la Castanyada i Nit de les Ànimes

El Jalogüing Alpicat, eix de la Festa de la Castanyada i Nit de les Ànimes

Un any més, Alpicat va tornar a viure amb intensitat la Festa de la Castanyada i Nit de les Ànimes, una vetllada organitzada per l’Ajuntament, el Punt Jove La Unió i Jalogüing Alpicat.

L’activitat es va posar en marxa amb el taller de maquillatge fantàstic a La Unió, el mateix escenari on més tard s’ha pogut gaudir del túnel de terror infantil Jalogüing i posteriorment per als adults. Petits i grans també han pogut gaudir del Haloween Dance Fit Party, amb Eva Espejo i Nº 1 Dance Fit Center, que s’ha fet a la plaça Maria Rúbies. El DJ Ricard hi ha posat música d’ambient. Hi ha hagut entrepans calents i, tot seguit, més música per a totes les edats amb el Duo Habana.

Pel que fa al Jalogüing Alpicat, enguany va potenciar el seu vessant solidari amb la recollida de roba i material escolar que donarà al projecte ‘Un llapis per Ghana’, concretament als nenes i nenes de l’orfenat Ryvanz-Mia. El material recollit eren motxilles d'anar a l'escola, roba i calçat esportius, roba interior (sobretot sostenidors de talles grans), mitjons, eines (martells, claus angleses...), complements alimentaris, llaços i cintes, llanternes, brides i xinxetes i cinta adhesiva.

Paral·lelament, el jurat va visitar les casses participants en el 5è Concurs de Façanes amb temàtica de terror i castanyera.

Avui, a més, el grup Veus en Vers ha tornat a portar al cementiri d’Alpicat els seus Poemes per als absents, una iniciativa que se celebrar en el marc de la festivitat de Tots Sants. En aquesta ocasió, Veus en Vers ha proposat poemes de Màrius Torres i música en viu, i en acabar, i a petició dels familiars que així ho han desitjat, han recitat poemes a peu de tomba, en un acte en memòria i reconeixement a les persones que ens han deixat.

Podeu veure més fotos de la festa a l'àlbum que trobareu al nostre Facebook clicant aquest ENLLAÇ.

jalo

  • Compartir