El Jalogüing Alpicat col·laborarà amb el projecte ‘Un llapis per Ghana’ — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Nit d'ànimes 2018 / El Jalogüing Alpicat col·laborarà amb el projecte ‘Un llapis per Ghana’

El Jalogüing Alpicat col·laborarà amb el projecte ‘Un llapis per Ghana’

El Jalogüing Alpicat potenciarà enguany el seu vessant solidari amb la recollida de roba i material escolar pel projecte ‘Un llapis per Ghana’.

La tradicional festa se celebrarà el 31 d’octubre a La Unió amb l’organitzacio de l’Ajuntament d’Alpicat i Jalogüing Alpicat. L’activitat es desenvoluparà en dos sessions, una a les 18.30 hores denominada Petits Valents i l’altra el tradicional Túnel del Terror a les 20.00 hores, ambdues amb entrada gratuïta i recollint material pel projecte “Un llapis per Ghana”, que recollirà roba i material escolar pels nenes i nenes de l’orfenat Ryvanz-Mia.

El material que més fa falta són motxilles d'anar a l'escola, roba i calçat esportius, roba interior (sobretot sostenidors de talles grans), mitjons, eines (martells, claus angleses...), complements alimentaris, llaços i cintes, llanternes, brides i xinxetes i cinta adhesiva. No fa falta que tot el material i la roba siguin nous, però sí que han d’estar en condicions de ser reutilitzables.

Podeu trobar més informació clicant AQUÍ.

plano

jalogüing

jalo-2

 

  • Compartir