Bases per al 5è Concurs de guarniment de façanes per a la Nit d’Ànimes — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Nit d'ànimes 2018 / Bases per al 5è Concurs de guarniment de façanes per a la Nit d’Ànimes

Bases per al 5è Concurs de guarniment de façanes per a la Nit d’Ànimes

L’Ajuntament d’Alpicat ha donat a conèixer les bases de cara a la 5a edició del Concurs de guarniment de façanes per a la Nit d’Ànimes del 31 d’octubre vinent.

Com és habitual, el concurs és obert a totes les cases ubicades dins del terme municipal i la temàtica del guarniment ha de ser sobre el terror i/o la castanyada.

Per participar només cal fer la inscripció abans de les 14 hores del dia 30 d’octubre. Es pot fer en horari d’oficina, de 8.30 a 14 hores, de dilluns a divendres, ja sigui per WhatsApp al 660 448 161, o personalment a les oficines de l’Ajuntament. També es pot fer per correu electrònic a lmartinez@alpicat.cat.

El jurat passarà a puntuar el dia 31 d’octubre, entre les 19 i 22 hores. Es comunicarà el resultat als guanyadors a partir del 2 de novembre.

Els premis seran de 150€ (1r), 90€ (2n) i 50€ (3r), tots ells mitjançant vals de compra que únicament es podran bescanviar en comerços adherits d’Alpicat.

bases

  • Compartir