Suspensió de la Festa de la Matança del Porc, del Yaxare Solidar Fest i altres activitats del cap de setmana — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Matança del porc / Suspensió de la Festa de la Matança del Porc, del Yaxare Solidar Fest i altres activitats del cap de setmana

Suspensió de la Festa de la Matança del Porc, del Yaxare Solidar Fest i altres activitats del cap de setmana

L’Ajuntament d’Alpicat ha decidit suspendre les activitats previstes per als dies vinents a les instal·lacions municipals i a la via pública, entre elles la Festa de la Matança del Porc i el Yaxare Solidar Fest.

Pel que fa a la Festa de la Matança del Porc, prevista per aquest diumenge 15 de març, es retornaran el tiquets a les oficines de l'Associació de Dones d'Alpicat, al Casal (c/ Farraginals, 1), els dies següents: dimarts 17 de març, dijous 19 de març i divendres 20 de març (horari: de les 18 a les 20 hores).

Quant al Yaxare Solidar Fest, que programava activitats tant per aquest dissabte dia 14, com per al dissabte vinent, dia 21, queda també suspès i les entrades que s'havien venut online es reemborsaran automàticament per l'aplicatiu de la compra d'entrades.

Altres activitats que ha quedat suspeses són la xerrada ‘Les necessitats bàsiques del meu gos’ (prevista pel dissabte 14) i el concert ‘Concert Two Hearts', amb Robert Fàbrega i Alba Farrés, previst pel diumenge 15.

Així mateix, des de l’Ajuntament es vol transmetre un missatge de calma i serenor a la població i de plena confiança en la gestió del sistema sanitari públic. En cas de qualsevol dubte, cal trucar al 061 Salut Respon o consultar el web canalsalut.gencat.cat.

L’Ajuntament demana disculpes i comprensió als veïns i veïnes per les molèsties que aquesta mesura excepcional i preventiva pugui generar i agraeix la seva col·laboració, més encara quan es tracta de mesures que són provisionals i que responen a situacions canviants, motiu pel qual us seguirem informant.

  • Compartir