La Castanyada 2021 arribarà a Alpicat amb la castanyera, balls, passatges del terror i un recorregut de cases encantades — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / La Castanyada 2021 arribarà a Alpicat amb la castanyera, balls, passatges del terror i un recorregut de cases encantades

La Castanyada 2021 arribarà a Alpicat amb la castanyera, balls, passatges del terror i un recorregut de cases encantades

La Castanyada 2021 d’Alpicat ja té perfilades les activitats programades per a la tarda-nit del 31 d’octubre, que inclouen la castanyera, balls, passatges del terror i un recorregut de cases encantades.

Les activitats s’iniciaran a l'esplanada de l'avinguda del Parc, on a les 18.00 hores arribarà la castanyera per explicar-nos la seva història i fer-nos cantar cançons plegats, en una representació que anirà a càrrec del grup de teatre d'Alpicat. A continuació, a les 19.00 hores, N1 Dance Fit Center, amb Eva Espejo al capdavant ens oferirà actuacions de ball.

A partir de les 19.45 hores, l’escenari de les activitats serà la plaça Bonaventura Verdú, on es podrà gaudir de dos passatges del terror: primer l’infantil, que serà gratuït, i a continuació (20.30 hores), el d’adults (2€ per persona).

Cal remarcar que hi haurà venda de castanyes i pinta-cares per als més petits a la part central de l'avinguda del Parc, així com un recorregut de cases encantades per a tota la família.

Les entrades per als passatges del terror es podran adquirir online en aquest ENLLAÇ a partir del 25 d'octubre o de forma presencial en el moment de realitzar el passatge.

En el cas del recorregut de cases encantades, aquells/es que hi vulguin participar s’hauran d'inscriure AQUÍ i rebran un sac de caramels per repartir entre els visitants. Es crearà un mapa amb un recorregut per totes les cases que participin perquè tothom pugui passar-les a veure.

Cartell castanyada.jpg

  • Compartir