Horaris i zones per a l’activitat ‘Anem a buscar el tió’ d’aquest dissabte 5 de desembre — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Horaris i zones per a l’activitat ‘Anem a buscar el tió’ d’aquest dissabte 5 de desembre

Horaris i zones per a l’activitat ‘Anem a buscar el tió’ d’aquest dissabte 5 de desembre

L’activitat ‘Anem a buscar el tió’, prevista per aquest dissabte 5 de desembre al Tossal de la Corona d’Alpicat, ha donat a conèixer els horaris i les zones pels diferents grups d’edat.

Les zones són les següents:

Zona Verda: l'horari de recollida serà de 10:00h a 11:00h.

Zona Groga: l'horari de recollida serà d'11:15 a 12:15h.

Zona Vermella: l'horari de recollida serà de 12:30 a 13:30 h.

L’accés al Tossal de la Corona es podrà fer pujant amb cotxe o caminant.

Obert el període d’inscripció per a una nova activitat, ‘Anem a buscar el Tió’, prevista pel 5-D

‘Anem a buscar el tió’ és una iniciativa de l’Ajuntament d’Alpicat i el Club Jove Alpicat que va adreçada als més petits. Atès que es tractava d’una experiència nova a Alpicat, i tenint també en compte les restriccions derivades de la pandèmia, l’activitat va obrir un període d’inscripció que va donar com a resultat que s’hi van apuntar prop d’un centenar d’infants i que ha permès organitzar tots els detalls.

Cal remarcar que l’activitat compta amb el suport i la col·laboració dels alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut d’Alpicat, els quals, dins els projecte Serveis Comunitaris, han treballat en el disseny i la programació de la jornada, de la mateixa manera que també ho fan en la senyalització i delimitació de les zones.

 

 

  • Compartir