El pessebre monumental torna a Alpicat amb 40 metres quadrats i més de mig miler de figures — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festes de Nadal 2019 / El pessebre monumental torna a Alpicat amb 40 metres quadrats i més de mig miler de figures

El pessebre monumental torna a Alpicat amb 40 metres quadrats i més de mig miler de figures

Les famílies Bagué-Masanés i Ribau-París són les creadores d’un espai que es podrà visitar de manera gratuïta a partir d’aquest diumenge.

Un any més, el pessebre monumental tornarà a ser fidel a la seva cita amb la gent d’Alpicat, que d’aquesta manera podrà gaudir d’una proposta que ja porta més de dos dècades sent protagonista del Nadal. L’estrena es farà aquest diumenge, dia 15, a la tarda. 

Serà així gràcies a la iniciativa de les famílies Bagué-Masanés i Ribau-París, que faran realitat aquesta construcció al magatzem particular ubicat al carrer Mossèn Cinto amb Joaquim Costa. Una construcció a la qual destinen més de dos mesos de feina i que aquest dijous va rebre la visita de l’alcalde Joan Gilart i diferents regidors i regidores de l’Ajuntament, que van agrair a les famílies la seva dedicació i esforç altruista, a més de felicitar-los pel resultat final de tot plegat.

Enguany, el pessebre monumental es presentarà amb 40 metres quadrats plens de detalls i racons força treballats, i sobre els quals es podran veure més de 500 figures, 70 d’elles en moviment, amb efectes meteorològics, sons i llums.

Les visites, com és habitual amb entrada gratuïta i una aportació voluntària, es faran sempre de 18.00 a 20.00 hores. Estan previstes pels dies 15, 21, 22, 26, 28 i 29 de desembre, i 1 i 6 de gener. Els telèfons de contacte per concertar visites són 669 511 279 (Josep M.) i 626 499 045 (Sisco). 

Podeu veure més fotos del pessebre en aquest ENLLAÇ

PESSEBRE-1.jpg

  • Compartir