El Parc de Nadal potenciarà tots els sectors d’edat i oferirà diferents novetats — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festes de Nadal 2019 / El Parc de Nadal potenciarà tots els sectors d’edat i oferirà diferents novetats

El Parc de Nadal potenciarà tots els sectors d’edat i oferirà diferents novetats

Se celebrarà del 27 al 30 de desembre amb espais i activitats força variades, com ara la disco-mòbil i el karaoke.

El Parc de Nadal ja té pràcticament tancats tots els detalls de cara a la seva edició d’enguany, en què potenciarà les activitats per a tots els sectors d’edat, en especial el dels més grans, que fins ara tenien menys propostes, i oferirà diferents novetats, com la disco-mòbil i karaoke.

El parc se celebrarà al Pavelló Municipal els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, totes les tardes de 16.30 a 20.30 hores, a un preu de 3 euros l’entrada, i amb un abonament de 4 dies per 8 euros. Des de l’Ajuntament s’ha volgut posar en valor el suport i la col·laboració rebut per part de diferents entitats i firmes, com ara Quiràlia, que s’han fet càrrec d’alguns dels espais que formen part del parc.

Entre aquests espais que es podran gaudir cada dia, hi ha el pinta-cares, tallers, inflables, la sala polivalent i els anomenats Sent i toca, Revoltim!, Cars, Americana Safari i Angry Birds, a més d’un espai de realitat virtual on experimentar les noves tecnologies a través dels videojocs.

Al marge d’aquestes activitats generals que es podran gaudir cada dia, n’hi haurà algunes que se celebraran només un dels dies. És el cas de la visita del Camarlenc Reial i del karaoke i disco-mòbil a càrrec de DJ Bleizy (dia 27), del taller/estand de l’AECC i la visita de l’Elsa & Olaf i Mickey & Minnie (28), del taller de dolços saludables-Programa Nereu (dia 29), a més del taller de circ a càrrec de Harry, dels tatuatges de henna a càrrec de Sàhara Ponent i de les estacions/atraccions per a totes les edats (del 28 al 30). També hi haurà futbolí, servei de bar i servei de guarda-roba.

Podeu consultar amb més detall el programa en aquest ENLLAÇ

CARTELL PARC NADAL.jpg

  • Compartir