El Parc de Nadal d’Alpicat ofereix quatre dies de diversió per a totes les edats — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festes de Nadal 2019 / El Parc de Nadal d’Alpicat ofereix quatre dies de diversió per a totes les edats

El Parc de Nadal d’Alpicat ofereix quatre dies de diversió per a totes les edats

El Parc de Nadal d’Alpicat va obrir les seves portes aquest divendres en el que va ser el punt de partida de quatre dies de diversió que s’allargaran fins el dilluns vinent, 30 de desembre.

Organitzat per l’Ajuntament, en aquesta edició el Parc ha potenciat les activitats per a tots els sectors d’edat, en especial el dels més grans, que fins ara tenien menys propostes, de manera que ofereix diferents novetats, com la disco-mòbil i karaoke.

L’activitat té lloc al Pavelló Municipal cada tarda de 16.30 a 20.30 hores, a un preu de 3 euros l’entrada, i amb un abonament de 4 dies per 8 euros. Entre aquests espais que hi ha disponibles cada dia, hi figuren el pinta-cares, tallers, inflables, la sala polivalent i els anomenats Sent i toca, Revoltim!, Cars, Americana Safari i Angry Birds, a més d’un espai de realitat virtual on experimentar les noves tecnologies a través dels videojocs.

A més, hi ha algunes activitats que només se celebren un dels dies. Així, ahir hi va haver la visita del Camarlenc Reial i es va poder gaudir del karaoke i la disco-mòbil a càrrec de DJ Bleizy; aquest dissabte hi haurà el taller/estand de l’AECC i la visita de l’Elsa & Olaf i Mickey & Minnie; diumenge es farà el taller de dolços saludables-Programa Nereu. Del 28 al 30, a més, hi haurà el taller de circ a càrrec de Harry, els tatuatges de henna a càrrec de Sàhara Ponent i les estacions/atraccions per a totes les edats. També hi ha futbolí, servei de bar i servei de guarda-roba.

Podeu veure més fotos en aquest ENLLAÇ.

PARC-1.jpg

  • Compartir