Obre portes el Parc de Nadal d’Alpicat, que ofereix activitats i tallers fins dissabte 30 al Pavelló Municipal — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festes de Nadal 2017 / Obre portes el Parc de Nadal d’Alpicat, que ofereix activitats i tallers fins dissabte 30 al Pavelló Municipal

Obre portes el Parc de Nadal d’Alpicat, que ofereix activitats i tallers fins dissabte 30 al Pavelló Municipal

El Parc de Nadal d’Alpicat ha obert aquest dimecres les seves portes al Pavelló Municipal i romandrà al servei dels més petits fins aquest dissabte, dia 30.

Aquesta activitat ja és tot un clàssic de les festes nadalenques a Alpicat i va adreçada a infants i joves de 3 a 14 anys. Durant els quatre dies, inclourà la visita del dignatari dels Reis Mags i tallers de circ i de globoflèxia, a més de manualitats i altres sorpreses.

Un cop tanqui les seves portes el Parc de Nadal, agafarà el relleu Nadal a La Unió, que proposarà, pels dies 2, 3 i 4 de gener, un seguit d’activitats per tal que els més petits comencin l’any essent protagonistes.

Així, el dimarts 2 es farà un taller de creació de titelles amb la Companyia Gatarrat; dimecres 3 serà el torn de Miscel·lània Teatre amb un taller de teatre; i dijous 4 es farà un espectacle de màgia per a tots els públics, a càrrec de Màgic Duo.

Totes les activitats de Nadal a La Unió es faran durant les tardes a la Sala Petita de La Unió amb entrada gratuïta.

parc3

parc2

parc1

  • Compartir