El pessebre monumental d’Alpicat, enguany dedicat a l'aigua, obre les seves portes aquest dissabte — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festes de Nadal 2016 / El pessebre monumental d’Alpicat, enguany dedicat a l'aigua, obre les seves portes aquest dissabte

El pessebre monumental d’Alpicat, enguany dedicat a l'aigua, obre les seves portes aquest dissabte

Com ja es tradició per aquestes dates, Alpicat podrà gaudir un any més del seu pessebre monumental gràcies a la iniciativa de les famílies Bagué-Masanés i Ribau-París, que any rere any posen al servei del poble una exposició que ja és tot un referent a les comarques lleidatanes i que enguany es podrà veure durant sis dies.

L’exposició pessebrista obrirà les seves portes el dissabte dia 17 de 18.00 a 20.00 hores, i també podrà ser visitada, sempre amb el mateix horari, el diumenge 18, divendres 23, dissabte 24 i dilluns 26, i s’acomiadarà de tots els visitants el diumenge 1 de gener. L’entrada és gratuïta i només cal fer una aportació voluntària. Per visites de grups de més de cinc persones fora de l’horari d’apertura, es pot contactar amb dos dels seus responsables, el Josep Maria (telèfon 669 511 279) i el Sisco (626 499 045).

Cal destacar que enguany el pessebre està dedicat a l’aigua, motiu pel qual hi ha molts detalls que tenen aquest element com a protagonista, com ara tres rius, cascades d'aigua i moltes fonts. Al marge d’això, en aquesta monumental construcció que aquestes dos famílies aixequen des de fa més de vint anys, els visitants podran gaudir de 350 figures estàtiques i 70 en moviment, oliveres petites naturals, moltes peces en moviment, efectes de llum i so, boira, pluja, neu i molts més detalls, com ara escoltar els sons de la natura i contemplar de primer mà els oficis de l’època, el desert, la cova, el Tossal de la Corona i un llarg etcètera.

El pessebre estarà ubicat al magatzem particular del carrer de Mossèn Cinto número 35, xamfrà amb el carrer de Joaquim Costa.

p3

p2

p1

  • Compartir