Els Reis Mags omplen Alpicat d’il·lusió i joia amb els seus regals — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festes de Nadal 2015 / Els Reis Mags omplen Alpicat d’il·lusió i joia amb els seus regals

Els Reis Mags omplen Alpicat d’il·lusió i joia amb els seus regals

La Sala La Unió d’Alpicat va viure aquest dijous al vespre una nit força especial amb motiu de la Cavalcada dels Reis d’Orient, que van repartir il·lusió i joia amb els regals que duien per a petits i grans.

La comitiva dels Mags d’Orient va fer un recorregut pels carrers d’Alpicat abans de fer la seva tradicional aturada a La Unió, on Melcior, Gaspar i Baltasar van ser rebuts per l’alcalde, Joan Gilart, i van procedir a repartir els regals. L’alcalde també els va lliurar les claus de les cases del poble, per tal que poguessin continuar amb el repartiment d’obsequis durant tota la nit.

Cal recordar que, prèviament a la Nit de Reis, el Dignatari de Ses Majestats d’Orient ja havia visitat Alpicat, concretament el Parc de Nadal, la Biblioteca Sant Bartomeu i La Unió, per tal de recollir les cartes dels més menuts. Ara caldrà esperar a l’any vinent per rebre novament la visita dels Reis Mags, un any en què tothom s’haurà de portar d’allò més bé per rebre els regals desitjats.

Al Facebook i al Twitter de l'Ajuntament anirem penjant més imatges d'aquesta nit màgica.

r1

r2

r3

  • Compartir