La Festa de Sant Sebastià, del 19 al 21 amb Jeff Toussaint, La Cremallera Teatre, la Festa del Jovent i ball — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa Major de Sant Sebastià i Festa de l'Esport 2018 / La Festa de Sant Sebastià, del 19 al 21 amb Jeff Toussaint, La Cremallera Teatre, la Festa del Jovent i ball

La Festa de Sant Sebastià, del 19 al 21 amb Jeff Toussaint, La Cremallera Teatre, la Festa del Jovent i ball

La Festa de Sant Sebastià arribarà a Alpicat els dies 19, 20 i 21 de gener amb un menú que inclourà l’espectacle de Jeff Toussaint, l’espectacle infantil ‘Explosive!’, la Festa del Jovent i un ball de tarda.

Començant pel divendres 19, l’atracció serà l’hipnotitzador, mag i il·lusionista Jeff Toussaint, conegut per les seves aparicions a Antena 3, que actuarà a La Unió a partir de les 21.30 hores.

Dissabte 20 serà el torn per a La Cremallera Teatre i el seu espectacle ‘Explosive!’, a la Sala Petita de La Unió, que s’omplirà de màgia, humor i animació per a tota la família. A partir de la mitja nit agafarà el relleu la Festa del Jovent a La Unió, amenitzada pel grup ContraBand i pel Dj Ernest Codina.

La Festa de Sant Sebastià acabarà diumenge 21 amb una sessió llarga de ball a La Unió amb el grup Quartz. Cal recordar que, paral·lelament, i durant tot el cap de setmana, se celebra la Festa de l’Esport, que tindrà el seu plat fort diumenge al matí amb el Duatló Popular d’Alpicat.

fm

  • Compartir