Jeff Toussaint porta amb èxit el seu espectacle d’hipnosi a La Unió — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa Major de Sant Sebastià i Festa de l'Esport 2018 / Jeff Toussaint porta amb èxit el seu espectacle d’hipnosi a La Unió

Jeff Toussaint porta amb èxit el seu espectacle d’hipnosi a La Unió

La Unió d’Alpicat es va omplir amb l’espectacle que Jeff Toussaint va oferir divendres al vespre dins la Festa de Sant Sebastià.

El mag, il·lusionista i hipnotista, famós per les seves aparicions a la televisió, va dur a Alpicat el seu espectacle, que és un dels actes centrals d’una festa que es va iniciar divendres i que acabarà diumenge, i que compartirà protagonisme amb la Festa de l’Esport.

Així, avui l’activitat seguirà amb partits de futbol, hoquei, tennis  futbol sala, hi haurà una cercavila amb la banda de tambors i trompetes d’Alpicat, passeig amb ponis a les instal·lacions de la Hípica Champion Horse, la Missa cantada per la Coral Sant Bartomeu en honor a Sant Sebastià, l’espectacle infantil ‘Explosive!’, amb La Cremallera Teatre, i la Festa del Jovent, que inclourà les actuacions de Contraband i DJ Ernest Codina. La festa acabarà demà amb molts més esports, el Duatló Popular, inflables, ponis i una sessió llarga de ball amb el grup Quartz.

t1

t2

t3

  • Compartir