El Duatló Popular d’Alpicat batrà aquest diumenge el seu rècord amb més de mig miler de participants — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa Major de Sant Sebastià i Festa de l'Esport 2018 / El Duatló Popular d’Alpicat batrà aquest diumenge el seu rècord amb més de mig miler de participants

El Duatló Popular d’Alpicat batrà aquest diumenge el seu rècord amb més de mig miler de participants

Tot és a punt a Alpicat per celebrar aquest diumenge la 12a edició del Duatló Popular, una cita que enguany tornarà a batre el seu rècord de participants.

La prova va tancar inscripcions aquest dimecres amb 502 inscrits, una xifra que ja superava els 470 de l’any passat, però a més encara disposa de 30 dorsals més (en aquest cas sense obsequi de samarreta) per fer més inscripcions el dissabte a la tarda durant la recollida dels dorsals i les bosses dels corredors, amb la qual cosa encara podria veure créixer aquesta xifra de 502 participants. La recollida de dorsals i d’obsequis es farà dissabte de 17.30 a 19.00 hores al pavelló Antoni Roure Vila.

En qualsevol cas, la previsió és que el Duatló Popular sigui una gran festa i que, com és habitual, esdevingui el plat fort de la Festa de l’Esport que organitza l’Ajuntament en el marc de la Festa Major de Sant Sebastià, una doble cita esportiva i lúdica que omple d’activitats tot el cap de setmana.

El Duatló Popular tindrà com a centre d’operacions el Parc del Graó i proposarà dos circuits: l’anomenat 2 arrancarà a les 10 del matí i constarà de 6 kilòmetres de cursa atlètica i 14 de BTT, mentre que el circuit 1 es posarà en marxa a les 11 hores i comptarà amb 1,8 kilòmetres de cursa atlètica i 6 de BTT. Tots els participants rebran com a obsequi una samarreta i entraran en el sorteig de material esportiu.

Es comptarà amb el grup de batucada Els Garnotes i es disposarà de servei de fisioterapeuta durant tota la jornada gràcies a Fisioteràpia Marius Florentin amb el suport de la Facultat d'Infermeria i Fisioterapeuta de la UdL. Hi haurà un inflable per la canalla durant tot el matí i en acabar la cursa s’oferirà un esmorzar a tots els participants. Per arrodonir la jornada, Alpicat Ràdio oferirà un programa especial el mateix diumenge al matí.

En les imatges adjuntes hi trobareu més informació i recomanacions.

d1

d2

d3

d4

  • Compartir