Un disseny de Laura Lucas guanya el concurs de cartells de la Festa Major — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa Major, agost 2020 / Un disseny de Laura Lucas guanya el concurs de cartells de la Festa Major

Un disseny de Laura Lucas guanya el concurs de cartells de la Festa Major

Laura Lucas Florentí ha estat la guanyadora del concurs de cartells de la Festa Major 2020 d’Alpicat.

El disseny ha estat escollit per un jurat entre les diferents propostes presentades dins la categoria A (majors de 14 anys). La guanyadora s’endurà un premi de 200 euros en vals de compra bescanviables en el comerç adherit d’Alpicat.

Pel que fa a la categoria B (d’11 a 14 anys), el primer premi, consistent en un portàtil del pla Educa’t,  ha estat per a Ares Piñol Vilalta; el segon (una tablet), per a Martí Brufau Roigé; el tercer (una tauleta gràfica), per a Roger Valentines Badia; el quart (una webcam), per a Mercè Brufau Roigé; i el cinquè (uns cascos amb micro), per a Berta Llobera Llovera.

Quant a la categoria C (de 7 a 10 anys), Maria Cabré Pon ha guanyat el primer premi, mentre que Matías Rambola Angarola s’ha endut el segon. Finalment, a la categoria D (fins a 6 anys), el primer premi ha estat per a Clàudia Masana Peiró, i el segon per a Ares Roma Vidal.

Tots els guardons seran lliurats aquest dijous durant l’acte inaugural de la Festa Major.

En les imatges adjuntes podeu veure els diferents cartells premiats.

1-guanyador.png

a2.png

a3

a4

 

  • Compartir