El lloguer de llotges per a la Festa Major, del 10 al 14 d’agost a l’Ajuntament — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa Major, agost 2020 / El lloguer de llotges per a la Festa Major, del 10 al 14 d’agost a l’Ajuntament

El lloguer de llotges per a la Festa Major, del 10 al 14 d’agost a l’Ajuntament

El lloguer de llotges per a la Festa Major es podrà fer de forma presencial del 10 al 14 d'agost a l'Ajuntament de 9.00 a 14.00 hores. El preu serà de 50€ per llotja. Les llotges són de 6 places i n'hi haurà 42 disponibles.

En la imatge adjunta podeu veure la distribució que tindran enguany els espais de la Festa Major de les Pistes Cobertes del Parc del Graó, on es pot apreciar que les llotges i les taules estaran situats als mateixos llocs i conviuran en els espectacles d’El Pot Petit, ‘El Sr. Marcel·lí fa de Capri i el Sr. Bohigues, no’, La Principal de la Bisbal, La Fúmiga, La Selvatana, Joan Garriga, Orquestra Junior’s i Suu. D’aquesta manera, aquells que ja tenen reservada taula per aquests espectacles, no els caldrà reservar llotja, i viceversa.

Recordem, a més, que continua oberta la reserva online anticipada de les localitats per als espectacles, que seran tots gratuïts. Aquesta reserva de localitats es pot fer clicant AQUÍ. Es va iniciar el 27 de juliol, i en primer instància només hi tindran accés els titulars del carnet Amics de La Unió, que gaudiran en exclusivitat d’aquesta possibilitat fins al 19 d’agost. En el cas del públic en general, la reserva es podrà fer del 17 al 19 d’agost.

plano pistes cobertes

 

 

 

 

 

  • Compartir