Alpicat obre la reserva online de les entrades per als espectacles de la Festa Major a partir de dilluns 27 per als Amics de La Unió — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa Major, agost 2020 / Alpicat obre la reserva online de les entrades per als espectacles de la Festa Major a partir de dilluns 27 per als Amics de La Unió

Alpicat obre la reserva online de les entrades per als espectacles de la Festa Major a partir de dilluns 27 per als Amics de La Unió

Tots els actes seran gratuïts i se celebraran en espais adaptats i respectant tots els protocols de seguretat i higiene.

L’Ajuntament d’Alpicat ja té a punt tots els detalls de cara a la Festa Major d’agost d’enguany, una edició que arriba marcada per unes mesures d’higiene i seguretat que inclouen aspectes com ara l’aforament limitat, amb la qual cosa s’haurà de fer reserva onlina anticipada de les localitats per als espectacles, que seran tots gratuïts.

Aquesta reserva de localitats es farà online clicant AQUÍ. S’iniciarà dilluns vinent, 27 de juliol, i en primer instància només hi tindran accés els titulars del carnet Amics de La Unió, que gaudiran en exclusivitat d’aquesta possibilitat fins al 19 d’agost. En el cas del públic en general, la reserva es podrà fer del 17 al 19 d’agost.

En qualsevol cas, la d’enguany serà una Festa Major adaptada a les circumstàncies, en espais especialment adequats per tal de garantir la seguretat de tothom i amb totes les mesures preventives recomanades per les autoritats sanitàries. Així, al recinte del Parc del Graó, que acollirà el gruix dels actes, es disposarà d’un punt d’accés a les instal·lacions. S’haurà d’utilitzar el gel hidroalcohòlic que s’hi dispensarà i serà indispensable l’ús de la mascareta. Es col·locaran cintes al terra per garantir la distància social i per marcar els recorreguts d’entrada i de sortida, que es faran de manera esglaonada. Els assistents als actes/espectacles hauran d’estar asseguts i mantenir la distància d’1,5 metres. A més, abans i després de cada acte, es realitzarà la neteja i desinfecció dels espais utilitzats pel públic i pels artistes.

La Festa Major 2020 se celebrarà del 20 al 23 d’agost i inclou, entre d’altres actes, les actuacions musicals La Principal de la Bisbal, La Fúmiga, La Selvatana, Joan Garriga, l’Orquestra Junior’s i Suu, les obres teatrals ‘El Sr. Marcelí fa de Capri i el Sr. Bohigues no’ i ‘Lapònia’ i els espectacles infantils d’El Pot Petit, Festuc Teatre (‘La mongetera màgica’), JAM (‘Le voyage’) i Pep López (‘Terra de dracs’).

CARTELL FM.jpg

  • Compartir