Alpicat, a punt per viure la seva Festa Major del 21 al 25 d’agost — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa major, agost 2019 / Alpicat, a punt per viure la seva Festa Major del 21 al 25 d’agost

Alpicat, a punt per viure la seva Festa Major del 21 al 25 d’agost

Alpicat ja té a punt tots els detalls per viure, del dimecres 21 al diumenge 25 d’agost, els actes de la Festa Major en honor al seu patró, Sant Bartomeu.
 • Els actes començaran el dimecres 21 amb el 5è Concurs de coques a la cassola, i també hi haurà una caminada nocturna popular i el sopar de germanor per als penyistes.

  Dijous 22, el programa inclou el repic de campanes, la cercavila ‘El petit circ’ amb Fadunito, el pregó a càrrec de David Esterri ‘Lo Pardal Roquer’, el sopar popular, l’escala en hi-fi de les penyes i el concert de versions a càrrec de Los 80 principales.

  Divendres 23 hi haurà cercavila amb Xino Xano i la Banda de Tambors i Trompetes d’Alpicat, la processó i la Missa en honor a Sant Bartomeu, teatre amb Teatre Nu, l’Alpifangada, concert i ball amb l’Orquestra Montgrins, concert de Guillem, l’espectacle ‘El secret de la Lloll’ amb Lloll Bertran i el concert d’Itaca Band.

  Dissabte 24 ens esperen el càsting per a la pel·lícula de Carla Simon, esmorzar per als sardanistes, sardanes, futbol amistós amb els veterans de l’Alpicat i del Barça, el parc infantil Monster, jocs de fusta i cucanyes amb ‘Els Atrapa Dracs’,  vermut popular, paelles de germanor, correfoc infantils, futbol Alpicat-Roselló, concert i ball amb l’orquestra Selvatana, el Festival Holi Party Urban Events Barcelona, correfoc, música dels anys 70, 80 i 90 amb Sant Roig Dj i concert amb el grup de versions De Noche.

  La festa acabarà el diumenge 25 amb l’espectacle ‘Quo no Vadis’ de La Pera Llimonera, l’espectacle ‘Rodolfo i Rita’ amb Passabarret, la V Diada de Cultura Popular, el ball de fi de festa amb l’Orquestra Tropikana, els Tastautors d’Alpicat amb Ciniko i el castell de focs d’artifici.

 • fm19
 • Compartir