Pau Just guanya el concurs de cartells de la Festa Major — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa Major 2018 / Pau Just guanya el concurs de cartells de la Festa Major

Pau Just guanya el concurs de cartells de la Festa Major

La creació ‘Sota el mateix foc’, de Pau Just Vázquez, ha resultat guanyadora del Concurs de Cartells de la Festa Major 2018, i per tant il·lustrarà el programa d’actes.

Pau Just ha estat el vencedor de la categoria A per a majors de 14 anys, mentre que Maria González, amb ‘Ball amb confeti’, ha estat la vencedora al millor cartell jove local.

Pel que fa a la categoria B d’11 a 14 anys, el primer lloc ha estat per a Carlota Valentines amb ‘A Alpicat no s’acaba la festa!’, el segon, per a Marc Allué amb ‘Ballem’, i tercer, Lucía Subías amb ‘La festa d’Alpicat és d’un altre món’.

A la categoria C (de 7 a 10 anys), Ares Pinyol s’ha endut el primer premi amb ‘Els colors de la Festa Major’; Àngela Foix el segon amb ‘Nit i dia de la Festa Major’; i Quintí Tarragó, el tercer amb ‘Els gegants són vius’.

Finalment, a la categoria D (fins a 6 anys), la millor ha estat Maria Cabré amb ‘Visca la Festa Major d’Alpicat’, seguida de Bàrbara Tarragó amb ‘L’Àngel fa el pregó!’.

Els premis són de 300 euros per al guanyador de la Categoria A i de 150 per al cartell jove local, i diferents trofeus i obsequis per a les categories.

car1

car2

  • Compartir