Entrades en exclusiva a 5 euros pels Amics de La Unió per a l’espectacle “Bona Gent” del “Foraster” Quim Masferrer del divendres 24 d’agost — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa Major 2018 / Entrades en exclusiva a 5 euros pels Amics de La Unió per a l’espectacle “Bona Gent” del “Foraster” Quim Masferrer del divendres 24 d’agost

Entrades en exclusiva a 5 euros pels Amics de La Unió per a l’espectacle “Bona Gent” del “Foraster” Quim Masferrer del divendres 24 d’agost

L’espectacle per a tots els públics “Bona Gent” de Quim Masferrer serà un dels moments especials de la Festa Major d’Alpicat. L’actuació del reconegut actor i presentador del programa de TV3 “El Foraster” tindrà lloc a la sala La Unió el divendres 24 d’agost a les 22.30 hores amb aforament limitat.

Les entrades es posaran a la venda el divendres 17 d’agost en exclusiva per als Amics de la Unió a un preu de 5 euros, la meitat del cost a taquilla que serà de 10 euros. L’horari i el lloc de venda dels tiquets serà de 19.00 a 21.00 hores al Carrer Major número 24. 

Es podrà retirar una entrada per carnet i, en cas de no disposar encara del carnet o voler fer una alta nova, es podrà tramitar en el mateix moment i recollir tantes entrades com carnets es tingui. Recordem que el carnet d’Amic de la Unió és gratuït per a totes les persones que estan empadronades a Alpicat.

D’altra banda, el dilluns 20 i el dimarts 21 d’agost de 19.00 a 21.00 hores es posaran a la venda les entrades anticipades (8 euros al públic en general i 5 pels Amics de la Unió) al mateix lloc. En aquest cas, es podran retirar dues entrades per persona. 

Si encara queden entrades, es vendran al preu de 10 euros a la taquilla de la Sala La Unió una hora abans de l’inici de l’espectacle.  

Respecte a l’espectacle, Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència. Un espectacle honest i ple de veritat.

  • Compartir