L’actuació de Lo Pau de Ponts va servir de marc per a l’anunci de l’elecció de les Pubilles i Hereus — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa Major 2017 / L’actuació de Lo Pau de Ponts va servir de marc per a l’anunci de l’elecció de les Pubilles i Hereus

L’actuació de Lo Pau de Ponts va servir de marc per a l’anunci de l’elecció de les Pubilles i Hereus

El Parc del Graó d’Alpicat va ser l’escenari, el passat divendres, de la festa en què es van donar a conèixer el nom de les Pubilles i Hereus del 2017 d’Alpicat, que han estat escollits per votació popular. Aquest anunci es va fer durant l’espectacle que va oferir Lo Pau de Ponts.

Pel que fa a les Pubilles, aquestes seran Paula Escuer Roure (Pubilla de l’any 2017), Marta Gilart de Dios (1a Dama d’Honor), Annabel Viles Cucurull (2a Dama d’Honor), Alba Sánchez Escuer (Pubilla Infantil), Maria Chico Escuer (1a Dama d’Honor Infantil) i Marta Alòs Roure (2a Dama d’Honor Infantil).

Quant als Hereus, seran Arnau Ribot Martínez (Hereu de l’any 2017), Eloi Bertran Larroya (1r Cabaler), Arnau Iñíguez Fernández (2n Cabaler), Sergi Capdevila Mor (Hereu Infantil), Marc Escuer Ruestes (1r Cabaler Infantil) i Martí Miquel Gilart Sánchez (2n Cabaler Infantil).

La festa es va celebrar al Parc el Graó, on el cantautor i youtuber lleidatà Lo Pau de Ponts va oferir el seu espectacle d'humor musical, amb cançons basades en versions de grans èxits, cançons de gresca i garrotins personalitzats que van captivar un auditori entregat.

pubi

paupons

  • Compartir