Alpicat tanca cinc dies de Festa Major marcats per la varietat i l’alta participació — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa Major 2017 / Alpicat tanca cinc dies de Festa Major marcats per la varietat i l’alta participació

Alpicat tanca cinc dies de Festa Major marcats per la varietat i l’alta participació

La Festa Major d’Alpicat va abaixar aquest diumenge el teló després de cinc dies d’intensa activitat. Ho va fer amb un castell de focs d’artifici que servirà de cloenda a una jornada que, com totes les anteriors, va oferir actes per a tots els gustos i edats.

El darrer dia de festa va començar amb un recorregut de caça al camp de tir d’Alpicat, seguit de l’espectacle Cösmix, a càrrec de Teatre Mòbil. Durant la tarda es van programar un espectacle participatiu de circ i bombolles de sabó, a càrrec de la companyia Improvisto’s Krusty Show; la III Diada de cultural popular amb cercavila pels carrers del poble on participaran diferents grups de cultura popular i tradicional de Catalunya, encapçalats pel Manelic i la Núria, gegants d’Alpicat, i amb la presentació del ball de gegants d’Alpicat, obra del compositor Albert Solé Bosch; el ball de fi de festa amb l’orquestra Juniors; i un castell de focs d’artifici de cloenda de les festes, a càrrec de Pirotecnia Zaragozana, al Parc del Graó.

D’aquesta manera acabava la Festa Major d’Alpicat, que ha estat marcada per l’elevada participació i en què, a més dels esmentats, han destacat actes com ara l’Alpifangada, la música amb La Nova Trinca, DeNoche i Doctor Prats, així com mega tobogan urbà de 75 metres de llargada que es va ubicar al carrer del Bosc i el correfoc a càrrec dels Diables Fot-li Foc i Fort d’Alguaire, acompanyats dels Diables Lo Peirot de Tremp. Cal recordar també que el pregó va anar a càrrec del futbolista alpicatí Jofre Mateu, en una vetllada que també va incloure l’acte de proclamació de les pubilles i els hereus, presentat per Laia Carulla i Albert Gómez, i el lliurament dels premis del concurs de cartells anunciadors de la Festa Major.

Si voleu veure moltes imatrges de la Festa Major d'Alpicat, ho podeu fer al Facebook de l'Ajuntament clicant en aquest ENLLAÇ.

fm1

fm2

fm3

fm4

  • Compartir