Javier Gómez crea la imatge de la Festa Major d’Alpicat 2015 — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa Major 2015, del 20 al 23 d'agost / Javier Gómez crea la imatge de la Festa Major d’Alpicat 2015

Javier Gómez crea la imatge de la Festa Major d’Alpicat 2015

Javier Gómez Sánchez ha estat el guanyador del concurs de cartells per anunciar la Festa Major d’agost 2015 convocat per l’Ajuntament d’Alpicat.
Javier Gómez crea la imatge de la Festa Major d’Alpicat 2015

Imatge guanyadora

 

D’aquesta manera, la imatge creada per Javier Gómez serà la que lluirà al cartell de la propera Festa Major, que se celebrarà del 20 al 23 d’agost.

El dibuix s’havia de fer en sentit vertical i el text que hi havia de figurar al cartell era: FESTA MAJOR ALPICAT AGOST 2015. En el cartell original presentat pels concursants hi havia de figurar, al darrere, el lema que volien fer servir per anomenar-lo i amb el qual participaven al concurs. La tècnica a utilitzar era de lliure elecció dels participants.

Al marge del concurs per a adults (categoria A), també es feia un concurs infantil de 8 a 12 anys (B) i un per als més menuts, fins a 7 anys (C). Pel que fa al concurs de 8 a 12 anys, el primer premi ha estat per a Núria Boix Badia, el segon per a Roger Valentines Badia, i el tercer per a Abril Santancana Clavera. Quant als més petits, el guanyador ha estat Maria Canal Barriga, mentre que el segon lloc ha estat per a Àngela Foix Badia i el tercer per a Joel Charles.

El guanyador de la categoria d’adults rebrà com a premi 300 euros, mentre que per als guanyadors de les altres categories hi haurà trofeus i obsequis. Tots els cartells presentats, inclosos els guanyadors, s’exposaran a sala d’exposicions de La Unió.

a-1

CATEGORIA B - 1er

b-1

CATEGORIA B - 2n

b-2

CATEGORIA B - 3r

b-3

CATEGORIA C - 1er

c-1

CATEGORIA C - 2n

c-2

CATEGORIA C - 3er

c-3 

  • Compartir