Alpicat oferirà un programa força variat per a la seva Festa Major — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa Major 2015, del 20 al 23 d'agost / Alpicat oferirà un programa força variat per a la seva Festa Major

Alpicat oferirà un programa força variat per a la seva Festa Major

La Festa Major d’Alpicat 2015 oferirà una programació força variada i pensada per a públics de totes les edats. Seran quatre dies de festa gran que esperen fer gaudir tothom.

Els actes s’iniciaran el dimecres 21 amb un sopar de germanor de les penyes. Serà el preludi de la festa, que arrancarà el dijous a la tarda amb el repic de campanes i l’esclat de coets, seguit d’una cercavila i de l’espectacle Fantasia, de La Cremallera Teatre. 

Pel mateix dijous hi ha programats el primer concurs de coques a la cassola, el pregó de festa, a càrrec de Blai Lamolla, l’acte de proclamació de les pubilles i els hereus i el lliurament dels premis del concurs de cartells de la Festa Major. A continuació tindrà lloc l’escala en hi-fi show de les penyes al pavelló municipal.

El divendres 21 començarà amb una cercavila amb la banda de tambors i trompetes (9.00 hores), seguirà amb la processó en honor a Sant Bartomeu i la Missa cantada (11.00). Durant el matí i també a la tarda es farà el parc infantil Diver-sioo!! Un espectacle de pallassos i circ de Lo Biel i visites guiades al Molí de l’Oli de ca l’Agustí seran el preludi del Tastabars, que començarà a les 17.30 hores, una cercavila gastronòmica. Paral·lelament, el pavelló acollirà a les 18.00 hores un concert amb l’orquestra Selvatana, mentre que a les 19.00 es faran proves d’obstacles. Més tard, a les 20.00, hi haurà una sessió de ball amb la Selvatana, i a les 20.30 futbol amistós de veterans entre l’Alpicat i el Pardinyes. A la mateixa hora s’inaugurarà l’exposició d’artistes del MAP del pintor Talamonte i a les 23.30 hi haurà un ball de nit amb la Selvatana. A partir de la mitjanit, els grups The Chronickles i La Fuga oferiran una nit de marxa.

El dissabte 22 començarà amb una jornada de portes obertes a l’exposició del MAAP i amb una pedalada popular (10.30 hores), i seguirà amb un espectacle a càrrec d’Improvisto’s Krusty Show (12.00).

La tarda inclourà visites guiades al Molí de l’Oli de ca l’Agustí i una festa de l’aigua Splash al carrer de Pompeu Fabra (16.30), així com la gimcana de les penyes (18.00), un concert amb l’orquestra Maravella (18.00) i un amistós de futbol entre l’Alpicat i l’Alfarràs (19.00), el correfocs infantil (19.30) i el lliurament de premis cel concurs de penyes (20.00). A la mateixa hora hi haurà una sessió de ball amb la Maravella.

Ja a la nit, es farà el correfoc (22.00 hores) i es representarà l’espectacle Temps a càrrec de Quim Masferrer, a la sala La Unió (23.00), i a partir de dos quarts d’una es farà una nova sessió de ball amb la Maravella.

El darrer dia de la festa, el diumenge 23, començarà amb una tirada de bitlles i una nova jornada de portes obertes a l’exposició d‘artistes del MAAP, a més d’animació infantil amb Una d’aventures, de la companyia Festuc.

Per la tarda hi ha programades més visites guiades al Molí de l’Oli de ca l’Agustí i el Trial Infantil (17.30 hores). Posteriorment, una diada de cultura popular (18.30) serà el preàmbul al ball de fi de festa amb l’orquestra Moonlight (20.00) i un castell de focs d’artifici (22.30).

Podeu consultar el programa íntegre a: http://www.alpicat.cat/departaments/festes/festa-major-2015/programa-dactes-festa-major-2015/view.

cartell

  • Compartir