El Duatló Popular d'Alpicat ja supera els 120 inscrits — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa de Sant Sebastià i Festa de l'Esport 2019 / El Duatló Popular d'Alpicat ja supera els 120 inscrits

El Duatló Popular d'Alpicat ja supera els 120 inscrits

El Duatló Popular d’Alpicat ja ha superat els 120 inscrits de cara a la seva 13a edició, que se celebrarà el diumenge 20 de gener.

La cita va ser presentada fa poc més d’una setmana i de moment les inscripcions marxen a un ritme tranquil, un fet habitual, ja que el gruix dels participants esperen a darrera hora per fer efectiva la seva participació. És per això que, amb 125 inscripcions formalitzades, els organitzadors confien en poc a poc acostar-se a les xifres de l’any passat, en què es va batre el rècord de participants amb 532.

En qualsevol cas, els participants podran escollir entre dos circuits, un de caire més familiar (anomenat 1) i l’altre més competitiu (2). És precisament en aquest circuit 2 on hi ha la novetat més destacada d’enguany, consistent en la inclusió d’un tram final de cursa atlètica. D’aquesta manera, el circuit 2 estarà format per 6 kilòmetres de cursa atlètica, 14 de BTT i l’esmentat sector final d’1,8 kilòmetres de cursa atlètica. Per la seva part, el  circuit 1 oferirà 1,8 kilòmetres de cursa atlètica i 6 de BTT. El programa de la jornada contempla que el circuit 2 es posi en marxa a les 10 del matí, mentre que la sortida del circuit 1 està prevista per les 11. 

Les inscripcions es poden fer via on line AQUÍ.

duatló cartell

  • Compartir