El Duatló Popular d'Alpicat celebrarà diumenge la seva 13a edició amb més de mig miler de participants — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa de Sant Sebastià i Festa de l'Esport 2019 / El Duatló Popular d'Alpicat celebrarà diumenge la seva 13a edició amb més de mig miler de participants

El Duatló Popular d'Alpicat celebrarà diumenge la seva 13a edició amb més de mig miler de participants

El Duatló Popular d’Alpicat ha tancat les inscripcions de cara a la seva 13a edició, que se celebrarà aquest diumenge, 20 de gener.

A hores d’ara, la prova compta amb 523 inscrits, repartits entre 384 a la prova popular i 139 a la distància llarga. Aquesta xifra es podria ampliar, ja que l’organització, que va a càrrec de l’Ajuntament d’Alpicat, ha reservat una trentena de dorsals per aquest dissabte a la tarda (de 17.30 a 19.00 hores), quan es procedirà a la recollida de dorsals. 

Cal recordar que els participants podien optar entre dos circuits: l’anomenat 1, de caire més familiar, format per 1,8 kilòmetres de cursa atlètica i 6 de BTT, i el 2, més competitiu, amb 6 kilòmetres de cursa atlètica, 14 de BTT i un tram final d’1,8 kilòmetres novament de cursa atlètica. Aquest sector final és precisament la gran novetat de l’edició d’enguany. Pel que fa als horaris, el recorregut llarg obrirà la jornada a partir de les 10 del matí, mentre que el circuit curt es posarà en marxa a les 11.00 hores.

Podeu consultar tots els detalls de la prova AQUÍ.

duatló cartell

  • Compartir