Darrers dies per fer la inscripció gratuïta al Duatló Popular d'Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa de Sant Sebastià i Festa de l'Esport 2019 / Darrers dies per fer la inscripció gratuïta al Duatló Popular d'Alpicat

Darrers dies per fer la inscripció gratuïta al Duatló Popular d'Alpicat

El Duatló Popular d’Alpicat ja s’acosta als 250 inscrits de cara a la seva 13a edició, programada pel diumenge 20 de gener.

El termini per fer les inscripcions acaba dimarts vinent, dia 15, amb la qual cosa els interessats en participar-hi estan davant dels darrers dies per fer-ho online AQUÍ. Cal recordar que les inscripcions són gratuïtes. 

En aquest mateix enllaç podreu veure al detall els recorreguts d’una prova en la qual els participants podran escollir entre dos circuits: un de caire més familiar (anomenat 1) i l’altre més competitiu (2). 

En aquest circuit 2 on hi haurà la novetat més destacada, consistent en la inclusió d’un tram final de cursa atlètica. D’aquesta manera, el circuit 2 estarà format per 6 kilòmetres de cursa atlètica, 14 de BTT i l’esmentat sector final d’1,8 kilòmetres de cursa atlètica. Per la seva part, el  circuit 1 oferirà 1,8 kilòmetres de cursa atlètica i 6 de BTT. 

duatló cartell

  • Compartir