El termini per inscriure's al Duatló d’Alpicat s'amplia fins al dilluns 13 — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa de Sant Sebastià i Festa de l'Esport 2020 / El termini per inscriure's al Duatló d’Alpicat s'amplia fins al dilluns 13

El termini per inscriure's al Duatló d’Alpicat s'amplia fins al dilluns 13

Dilluns vinent, dia 13 de gener, és la nova data límit per apuntar-se en una de les dos propostes que ofereix l’organització. Inicialment el termini acabava el divendres 10, però s'ha ampliat.

El Duatló Popular d’Alpicat ja es troba en la recta final de les seves inscripcions, atès que el termini acaba aquest dilluns vinent, dia 13 de gener, atès que la data límit s'ha ampliat.

A hores d’ara, la cita compta amb 229 inscrits, dels quals 169 corresponen al recorregut popular i les altres 60, al llarg. Cal recordar, en aquest sentit, que els participants podran optar entre dos propostes: el circuit popular (1,8 kilòmetres de cursa atlètica i 6 kilòmetres de BTT), amb inscripció gratuïta i inici a les 10.30 hores, i el circuit llarg (6 kilòmetres de cursa atlètica, 15,5 de BTT i 1,8 de cursa atlètica), amb les inscripcions a 2 euros i hora prevista d’inici a les 10.00 hores.

Les inscripcions es podran fer, doncs, fins al dilluns 13 de gener a les 14.00 hores en aquest ENLLAÇ. Es reservaran un màxim de 30 inscripcions el mateix dia de la cursa. Tots els participants rebran un obsequi i entraran en el sorteig de diferents regals. 

Aquesta serà la 14a edició del Duatló d’Alpicat. La cita està programada pel diumenge 19 de gener sota l’organització de l’Ajuntament d’Alpicat, que donarà la recaptació íntegra de les inscripcions a l’AECC Lleida.

duatló

  • Compartir