Obertes les inscripcions per al Duatló d’Alpicat del 19 de gener — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa de Sant Sebastià i Festa de l'Esport 2020 / Obertes les inscripcions per al Duatló d’Alpicat del 19 de gener

Obertes les inscripcions per al Duatló d’Alpicat del 19 de gener

Els participants podran optar per una versió més dura i una altra de caire més popular i familiar.

El Duatló d’Alpicat ja ha obert les inscripcions de cara a la seva 14a edició, prevista pel diumenge 19 de gener. La cita està organitzada per l’Ajuntament d’Alpicat i cal destacar que la recaptació íntegra de les inscripcions es donarà a l’AECC Lleida.

Els participants podran optar entre dos propostes: el circuit popular (1,8 kilòmetres de cursa atlètica i 6 kilòmetres de BTT), amb inscripció gratuïta, i el circuit llarg (6 kilòmetres de cursa atlètica, 15,5 de BTT i 1,8 de cursa atlètica), amb les inscripcions a 2 euros. L’activitat s’iniciarà a les 10.00 hores amb aquesta darrera opció, mentre que el Duatló Popular arrancarà a les 10.30 hores.

Les inscripcions es podran fer fins al 10 de gener a les 14.00 hores a www.alpicat.cat/duatlo. Es reservaran un màxim de 30 inscripcions el mateix dia de la cursa. Tots els participants rebran un obsequi i entraran en el sorteig de diferents regals. 

ducartell

  • Compartir