El Duatló Popular d’Alpicat torna a aplegar mig miler de participants en un ambient de festa esportiva — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa de Sant Sebastià i Festa de l'Esport 2020 / El Duatló Popular d’Alpicat torna a aplegar mig miler de participants en un ambient de festa esportiva

El Duatló Popular d’Alpicat torna a aplegar mig miler de participants en un ambient de festa esportiva

Miquel Mateu i Alba Bellostas han estat els guanyadors de la cita, que enguany arribava a la seva 14a edició

El Duatló Popular d’Alpicat ha celebrat avui la seva 14a edició, marcada un any més per unes bones xifres de participació, amb 500 inscrits. Miquel Mateu i Alba Bellostas han estat els guanyadors de la jornada, que ha estat organitzada per l’Ajuntament d’Alpicat.

Els participants podien optar entre les dos propostes que hi havia: el circuit popular, que oferia un primer sector d’1,8 kilòmetres de cursa atlètica seguit d’un segon sector de 6 kilòmetres de BTT; i el circuit llarg, amb 6 kilòmetres de cursa atlètica, 15,5 de BTT i 1,8 de cursa atlètica.

Tots els participants han rebut un obsequi i han entrat en el sorteig de diferents regals. Cal destacar, a més, que la cita s’emmarcava, com és tradicional en la Festa Major de Sant Sebastià i la Festa de l’Esport que Alpicat ha celebrat durant tot el cap de setmana.

En aquest circuit llarg, el millor en homes ha estat Miquel Mateu amb un temps d’1.18.32, seguit de Jan Castelló, segon amb 1.19.54, i de Bernat Reñé, tercer amb 1.20.21. En dones, la victòria ha estat per a Alba Bellostas amb un registre d’1.32.05, pel davant d’Emma Carreras, segona amb 1.43.25, i d’Arantxa Galicia, tercera amb 1.51.21.

Pel que fa al circuit popular, en la categoria masculina ha guanyat l’independent Vicenç Montserrat amb un crono de 25.32, seguit de Joan Carles Sánchez (CENA), segon amb 25.38, i de Cesc Parramona (Cokotrilos-Speedrepublik), tercer amb 26.05. En l’apartat femení s’ha imposat Anna Onieva (Tri 4.40) amb un registre de 26.05, pel davant de la independent Belén Chéliz, segona amb 31.48, i de Laia Bellostas (Tri 4.40), tercera amb 32.36.

Les inscripcions per al circuit popular eren gratuïtes, mentre que les de curt costaven 2 euros, tot i que cal precisar que la recaptació íntegra de les inscripcions es donarà a l’AECC Lleida, atès que la jornada ha volgut potenciar el seu vessant solidari.

Ben aviat podeu consultar les classificacions a:

Circuit llarg

Circuit popular

Podeu veure un àlbum de fotos en aquest ENLLAÇ.

DU.jpg

  • Compartir