El Duatló d’Alpicat tanca inscripcions fregant el mig miler d’inscrits — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Festa de Sant Sebastià i Festa de l'Esport 2020 / El Duatló d’Alpicat tanca inscripcions fregant el mig miler d’inscrits

El Duatló d’Alpicat tanca inscripcions fregant el mig miler d’inscrits

L’organització ha reservat 50 places per poder donar resposta a les inscripcions del mateix diumenge al matí. Els dorsals es podran recollir dissabte a la tarda al pavelló o el diumenge abans de la cursa.

El Duatló d’Alpicat, que se celebra diumenge vinent, 19 de gener, ha tancat les inscripcions online amb unes xifres força destacades, ja que s’acosten al mig miler de participants.

Concretament, la modalitat popular s’hi han inscrit 376 participants, mentre que a la llarga ho han fet 100, per un total de 476 participants. Aquesta xifra pot créixer fins a superar el mig miler de participants, atès que, com és habitual, l’organització ha reservat 50 dorsals per a les inscripcions de darrera hora que es puguin fer el mateix diumenge al matí, en les hores prèvies a la cursa.

Des de l’organització també s’ha comunicat que les persones que ja estan inscrites podran fer la recollida de dorsals, el dissabte a la tarda (de 17.00 a 19.00 hoires) o el mateix diumenge al matí (de 9.00 a 10.00), tot i que es recomana que, per evitar aglomeracions de darrera hora, s’opti per fer-ho el dissabte.

Cal recordar que els participants podien optar entre dos propostes: el circuit popular (1,8 kilòmetres de cursa atlètica i 6 kilòmetres de BTT), amb inscripció gratuïta i inici a les 10.30 hores, i el circuit llarg (6 kilòmetres de cursa atlètica, 15,5 de BTT i 1,8 de cursa atlètica), amb les inscripcions a 2 euros i hora prevista d’inici a les 10.00 hores.

Aquesta serà la 14a edició del Duatló d’Alpicat. La cita està programada pel diumenge 19 de gener sota l’organització de l’Ajuntament d’Alpicat, que donarà la recaptació íntegra de les inscripcions a l’AECC Lleida.

  • Compartir