Alpicat adapta la festa dels fanalets de Sant Jaume — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Fanalets de Sant Jaume / Alpicat adapta la festa dels fanalets de Sant Jaume

Alpicat adapta la festa dels fanalets de Sant Jaume

Malgrat les circumstàncies especials d’enguany, Alpicat no vol perdre la tradició dels fanalets de Sant Jaume, motiu pel qual des de l’Ajuntament s’ha impulsat una iniciativa per adaptar la festa a la situació actual, de manera que es proposa fer fanalets casolans.

Així, es convida a tothom, nens, nenes, petits i grans, a confeccionar el fanalet, ja sigui per iniciativa pròpia o bé utilitzant algun dels patrons que s’han preparat al Casal d’Estiu d’Alpicat gràcies al suport de Tren Màgic, que sempre col·labora amb la festa, uns fanalets que es poden preparar a casa amb una ampolla d’aigua. Podeu veure els patrons en la imatge adjunta.

De fet, aquest 2020 es compleixen vint-i-cinc anys des que a Alpicat es fan tallers de fanalets, amb unes creacions que després es passejaven pel poble en una processó en honor a Sant Jaume. Aquest any, aquest recorregut no es podrà fer, motiu pel qual s’ha buscat una alternativa, que consistirà en què el divendres 24 de juliol, a les 10 de la nit, tothom que hagi fet el seu fanalet, el tregui al balcó o al jardí de casa seva i es faci una foto amb el fanalet encès. Aquesta imatge la pot enviar al WhatsApp de l’Ajuntament (telèfon 660 44 81 61), i totes les fotos que rebrem les penjarem a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Us animem a participar-hi, no perdem la tradició!!

 sj2

sj1

 

  • Compartir