Els Reis Mags reparteixen felicitat amb una rebuda amb espectacle audiovisual — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Els Reis Mags reparteixen felicitat amb una rebuda amb espectacle audiovisual

Els Reis Mags reparteixen felicitat amb una rebuda amb espectacle audiovisual

Alpicat ha pogut viure la Nit de Reis gràcies a la màgia de Ses Majestats, que se les han enginyat per fer feliços petits i grans malgrat la situació sanitària que patim.

Per aconseguir-ho, per segon any consecutiu la festa s’ha hagut de desenvolupar amb uns petits canvis respecte allò que era habitual anys enrere, és a dir, sense la tradicional cavalcada, tot plegat amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i minimitzar en la mesura del possible la interacció social.

Així, els Reis Mags han arribat a l’Ajuntament cap a les 18.00 hores, on se’ls ha ofert la rebuda oficial en un acte que ha inclòs els parlaments i durant el qual els presents han pogut veure un espectacle audiovisual amb llums i música. Aquells que no han pogut assistir-hi han pogut seguir l’acte gràcies a que ha estat retransmès en directe via streaming pel canal de Youtube de l’Ajuntament.

En acabar la rebuda a l’Ajuntament, tots els infants han marxat cap a casa seva, atès que els Reis Mags han iniciat aleshores un recorregut pels carrers d’Alpicat durant el qual han fet el repartiment dels regals.

Podeu veure més fotos i vídeos a les xarxes socials de l'Ajuntament.

També podeu veure la retransmissió completa de l'acte en aquest ENLLAÇ.

Reis Mags Alpicat-1.JPG

  • Compartir