Els Encantats i la Unió Sportiva Alpicat guanyen el 7è Concurs de Carrosses i Comparses — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Els Encantats i la Unió Sportiva Alpicat guanyen el 7è Concurs de Carrosses i Comparses

Els Encantats i la Unió Sportiva Alpicat guanyen el 7è Concurs de Carrosses i Comparses

Els Encantants, amb ‘Bosc Encantat’, i la Unió Sportiva Alpicat, amb ‘Equip de Futbol i animació’, van ser els guanyadors de la setena edició del Concurs de Carrosses i Comparses d’Alpicat, celebrat el passat dissabte dins la Rua del Carnaval.

En l’apartat de carrosses, Els Encantats es van endur un premi de 225 euros, mentre que el segon lloc i un premi de 150 euros va ser per a Pol de Ponent amb ‘Pol de Ponent’, i el tercer lloc i un premi de 75 euros va ser per a Alpinions amb ‘Minions’.

Pel que fa a les comparses, la Unió Sportiva Alpicat es va adjudicar un premi de 100 euros, mentre que el segon lloc i un premi de 75 euros va ser per a Anarmorats amb ‘Arboretum alpicatí’ i el tercer lloc i un premi de 50 va correspondre a Pariputos amb ‘Paritori’.

El jurat va estar format per representants de diferents associacions i clubs del municipi i va tenir en compte l’originalitat de la disfressa, la dificultat en la confecció i la gresca. Cal recordar que tots els premis econòmics s’entreguen mitjançant vals de compra que únicament es poden bescanviar en comerços adherits d’Alpicat.

  • Compartir