El Tallers de fanalets d’Alpicat compleix 23 anys — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / El Tallers de fanalets d’Alpicat compleix 23 anys

El Tallers de fanalets d’Alpicat compleix 23 anys

Les piscines municipals d’Alpicat acullen aquest dies el Taller de Fanalets, una activitat que enguany compleix 23 anys.

El taller té com a objectiu preparar la processó dels Fanalets de Sant Jaume, que tindrà lloc aquest divendres al vespre. Durant el taller, que compta amb la col·laboració de Tren Màgic, els nens i nenes porten una ampolla de plàstic i unes tisores per tal d’elaborar les seves creacions, que divendres lluiran a la processó. El taller va començar aquest dimecres a la tarda i seguirà dijous de 5 a 8 del vespre.

Cal destacar que el taller de fanalets ja fa 23 anys que s'organitza. Des de molt abans es feia la cercavila i va ser l'any 1995 quan, amb la idea de fomentar la festa i la tradició, es va organitzar el taller perquè els infants i joves creessin els seus propis fanalets. Des de llavors, s'ha fet cada any.

Pel que fa a la processó, se celebrarà divendres 20 i recorrerà els carrers del poble sortint des de les 22.00 hores des del davant de l’Ajuntament i serà amenitzada per ‘Els perdigots-La cobla del flabiol’. En acabar, se celebrarà una nova entrega dels Divendres a la Fresca amb La Gran Festa, a càrrec de la companyia Encara Farem Salat.

tf2

tf3

tf1

  • Compartir