El Taller de fanalets i la Festa de Sant Jaume escalfen motors — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / El Taller de fanalets i la Festa de Sant Jaume escalfen motors

El Taller de fanalets i la Festa de Sant Jaume escalfen motors

El mes de juliol porta a Alpicat una de les seves cites clàssiques. Es tracta de la Festa de Sant Jaume, que ja està escalfant motors.

Ho farà de manera especial amb el Taller de fanalets, que tindrà lloc els dies 24 i 25 de juliol, de 17 a 20 hores, a les piscines municipals, que comptarà amb la valuosa col·laboració de Tren Màgic. Precisament Tren Màgic està elaborant aquests dies els primers fanalets dins les activitats que organitza durant l’estiu, a les que correspon la imatge. De cara als dies 25 i 26, es recomana a tots aquells que hi vulguin participar que vagin preparant un pot transparent de pastes salades i unes tisores.

Un cop s’hagi celebrat la doble jornada del Taller, arribarà la tradicional Festa de Sant Jaume, que se celebrarà el dia 26 amb la processó dels fanals com a gran protagonista. El programa d’aquesta jornada començarà amb la sortida, a les 22 hores des del davant de l'Ajuntament, de la processó dels fanalets, amenitzada per La cobla de les Hores. En acabar, hi haurà animació infantil amb l'espectacle per a tota la família ‘Qui no vulgui pols que no vagi a l'era’, a càrrec de la companyia La Cremallera Teatre. 

tren

  • Compartir