Som de l’Oest i l’Associació Cultural de Dones, guanyadors dels concursos de carrosses i comparses del Carnaval — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Carnaval 2019 / Som de l’Oest i l’Associació Cultural de Dones, guanyadors dels concursos de carrosses i comparses del Carnaval

Som de l’Oest i l’Associació Cultural de Dones, guanyadors dels concursos de carrosses i comparses del Carnaval

El Carnaval d’Alpicat va viure aquest dissabte la segona de les dos jornades programades, en aquest cas dedicada a la Gran Rua.

Aquesta rua va incloure la desfilada de Carnaval, amb les carrosses i les comparses participants al 8è Concurs, a més de donar cabuda a tots aquells que van voler participar de la festa sense integrar-se en cap grup. Tots els participants estaven convocats per concentrar-se a l’esplanada del carrer d’Enric Granados (davant de la Biblioteca), des d’on van iniciar un recorregut que va acabarà davant de la sala La Unió. 

Allí va tenir lloc la segona part de la festa, que va incloure el lliurament dels premis de la Rua de Carnaval, a més d’un ball de disfresses amenitzat pel Grup 43 i un sopar a base d’entrepans i refrescos per a tothom. 

Pel que fa als concursos, en l’apartat de carrosses el primer premi va ser per Som de l’Oest amb el lema ‘Vaqueros’. Pel que fa a les comparses, el primer premi va ser per l’Associació Cultural de Dones d’Alpicat amb el lema ‘Musical’. Segons van ser els Armamorats amb ‘Esto está rico’, tercers Els Monstres de Colors amb ‘Monstres de Colors’ i el quart premi va ser per la Penya Desbarajustes amb ‘Qui és qui?’.

Cal recordar que el diumenge anterior, dia 3, es va celebrar la Cercavila del Carnaval, destinada a un públic més infantil i que va oferir una animació amb Sac Espectacles, a més d’un berenar.

El Carnaval d’Alpicat està organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Comissió de Festes, l’Associació de Veïns i Joves d’Alpicat i l’Associació Cultural de Dones d’Alpicat. 

Podeu veure les fotos de la Gran Rua del Carnaval en aquest ÀLBUM que podeu trobar al Facebook de l'Ajuntament.

carnaval

  • Compartir