PROGRAMA D’ACTES DEL CARNAVAL INFANTIL I DE LA GRAN RUA DE CARNAVAL — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Carnaval 2019 / PROGRAMA D’ACTES DEL CARNAVAL INFANTIL I DE LA GRAN RUA DE CARNAVAL

PROGRAMA D’ACTES DEL CARNAVAL INFANTIL I DE LA GRAN RUA DE CARNAVAL

Alpicat ja coneix el programa complet d’actes per al Carnaval Infantil i per a la Gran Rua de Carnaval, previstes pel diumenge 3 i pel dissabte 9 de març, respectivament.

Començant pel Carnaval Infantil, s’iniciarà a les 17.30 hores des del davant de l’Ajuntament i inclourà una cercavila i animació infantil amb Sac Espectacles, a més d’un berenar per a tothom que vagi disfressat.

Pel que fa a la Gran Rua, inclourà la desfilada de Carnaval, amb les carrosses i les comparses que participen al 8è Concurs, a més de tots aquells que vulguin gaudir de la festa.

Així, tots els participants estan convocats per concentrar-se de 17 a 17.30 hores a l’esplanada del carrer d’Enric Granados (davant de la Biblioteca). El recorregut s’iniciarà a les 17.30 hores i acabarà davant de la sala La Unió.

Allí es farà la segona part de la festa, amb el lliurament dels premis de la Rua de Carnaval, el ball de disfresses amb el Grup 43 i un sopar a base d’entrepans i refrescos per a tothom que vulgui allargar la gresca. L’entrada a la festa es gratuïta i els tiquets per al sopar es vendran a un preu de 5 euros els dies 6 i 7 de març, de 17 a 20 h, a la Sala Jove de La Unió, al carrer Major, 24.

El Carnaval d’Alpicat està organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de laa Comissió de Festes, l’Associació de Veïns i Joves d’Alpicat i l’Associació Cultural de Dones d’Alpicat.

Podeu trobar més informació i consultar les bases del concurs AQUÍ.

Podeu consultar el programa d'actes en aquest ENLLAÇ.

CARTELL CARNAVAL

  • Compartir