El Carnaval 2019 arribarà a Alpicat amb el seu format tradicional els dies 3 i 9 de març — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Carnaval 2019 / El Carnaval 2019 arribarà a Alpicat amb el seu format tradicional els dies 3 i 9 de març

El Carnaval 2019 arribarà a Alpicat amb el seu format tradicional els dies 3 i 9 de març

La Cercavila i l’animació infantil ompliran la primera jornada, mentre que la segona es dedicarà a la Gran Rua del Carnaval.

Alpicat ja està a punt, un any més, per gaudir del Carnaval, una festa que mantindrà el seu format habitual.

Així, hi haurà una primera jornada, el diumenge 3 de març, dedicada a la Cercavila i l’animació infantil, i una segona, el dissabte 9 de març, destinada a la Gran Rua del Carnaval i que inclourà el 8è Concurs de Carrosses i Comparses. Els premis per aquest concurs seran, en el cas de les carrosses, de 225 euros per al 1r premi i de 150 per al 2n, mentre que en el cas de les comparses, els 1r premi serà de 100 euros i el 2n de 100. Hi haurà també una categoria general (carrosses i comparses), amb un 3r premi de 75 euros i un 4t de 50. Tots els premis econòmics s’entregaran mitjançant vals de compra que únicament es podran bescanviar en comerços adherits d’Alpicat.

Les inscripcions es poden fer fins al dia 6 de març a les oficines de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. Cada grup s’haurà d’inscriure en una de les dues categories. 

Podeu consultar les bases del concurs AQUÍ.

  • Compartir