Cercavila, animació infantil i un berenar per encetar aquest diumenge els actes del Carnaval d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Carnaval 2018 / Cercavila, animació infantil i un berenar per encetar aquest diumenge els actes del Carnaval d’Alpicat

Cercavila, animació infantil i un berenar per encetar aquest diumenge els actes del Carnaval d’Alpicat

La Cercavila ‘Rebombori’ i l’animació infantil ‘Mira què fem’, tot a càrrec de La Cremallera Teatre, encetaran aquest diumenge els actes del Carnaval d’Alpicat, tot plegat en una jornada que també inclourà un berenar per a tothom que vagi disfressat.

La sortida de la Cercavila està prevista per les 5 de la tarda des del davant de l’Ajuntament, en una festa que compta amb la col·laboració de l’Associació Cultural de Dones d’Alpicat.

Els actes del Carnaval seguiran dimecres 14, també a les 5, amb l’enterrament de la sardina a càrrec d’aquesta mateixa associació, mentre que el gruix dels actes arribarà dissabte 17 amb la Gran Rua de Carnaval, que inclourà la desfilada de carrosses i comparses que participen al setè concurs. Per la nit hi ha programat el sopar a càrrec de l’Associació de Joves, la festa de disfresses i el lliurament dels premis de la Rua del Carnaval.

carnaval cartell

  • Compartir