Bases del 7è Concurs de Carrosses i Comparses del Carnaval d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Carnaval 2018 / Bases del 7è Concurs de Carrosses i Comparses del Carnaval d’Alpicat

Bases del 7è Concurs de Carrosses i Comparses del Carnaval d’Alpicat

L’Ajuntament d’Alpicat ja ha fet públiques les bases de participació per al 7è Concurs de Carrosses i Comparses que es farà el dissabte 17 de febrer dins el Carnaval d’Alpicat.

Així, com a normes més destacades, cal dir que les carrosses i comparses hauran d’estar formades per un mínim de 10 integrants i el 75% dels quals hauran de ser veïns d’Alpicat. Les carrosses i/o comparses sense integrants dels municipi, podran participar a la rua, obtindran aportació, però no podran optar al premi.

Les inscripcions es podran fer fins al dia 9 de febrer a les oficines de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. Cada grup s’haurà d’inscriure en una de les dues categories.

La concentració de tots els participants serà a l ’explanada del carrer Enric Granados (davant la Biblioteca Sant Bartomeu) de les 17 h a les 17.30 h. El jurat, format per representants de diferents associacions i clubs del municipi, tindrà en compte l’originalitat de la disfressa, la dificultat en la confecció i la gresca.

Pel que fa als premis, en la categoria de carrosses seran de 225 € (1r), 150 € (2n) i 75 € (3r), i en la de comparses seran de 100, 75 i 50 euros. Tots els premis econòmics s’entregaran mitjançant vals de compra que únicament es podran bescanviar en comerços adherits d’Alpicat.

Podeu consultar les bases del concurs AQUÍ o en les imatges adjuntes.

c1

c2

c3

c4

carnaval cartell

  • Compartir