Alpicat celebrarà la Diada amb la Pujada al Tossal de la Corona i la Festa de la Catxipanda — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Alpicat celebrarà la Diada amb la Pujada al Tossal de la Corona i la Festa de la Catxipanda

Alpicat celebrarà la Diada amb la Pujada al Tossal de la Corona i la Festa de la Catxipanda

Alpicat ja té a punt tots els detalls per a una de les seves cites més tradicionals, la Trobada de la Catxipanda, que com és habitual servirà per celebrar com cal la Diada de Catalunya.

La d’enguany ja és l’edició número 37 de la trobada, que com mana la tradició es desglossarà en dos jornades, els dies 10 i 11.

Començant pel dia 10, al vespre se celebrarà la XXIVa Pujada al Tossal de la Corona. La sortida es farà a les 9 de la nit des del davant del Casal, i en arribar a la Bassa dels Rovinals es pujarà al Tossal per fer el canvi d’estelada, mentre que a la baixada hi haurà entrepans i beguda per a tots aquells que hagin comprat prèviament el tiquet (del 3 al 7 de setembre a l’Ajuntament a un preu d’1 euro).

Passant al dia 11, serà el torn per a la XXXVIIa Festa de la Catxipanda, que es farà al Parc del Graó. En aquest cas, l’activitat començarà ben d’hora amb la preparació de les parcel·les de les colles, que donarà pas a l’esmorzar. El matí estarà amenitzat per la xaranga Estrella Band i hi haurà el parc infantil Diver Park, amb inflables, llit elàstic i futbolí humà, que també estarà a disposició de la mainada durant la tarda. Per als més petits també hi haurà, a les 17 hores, l’espectacle infantil ‘1, 2, 3,... 21, la pares tu!’, amb Sac Espectacle, i en acabar tots podran gaudir de la Disco Balla-la amb Jordi Callau.

f1

f2

  • Compartir