Alpicat celebra el seu tradicional Homenatge a la Gent Gran — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Alpicat celebra el seu tradicional Homenatge a la Gent Gran

Alpicat celebra el seu tradicional Homenatge a la Gent Gran

Alpicat ha celebrat aquest diumenge una de les seves diades més assenyalades, l’Homenatge a la Gent Gran, una jornada que s’ha emmarcat dins les Festes de Sant Isidre.

L’homenatge ha començat a les 10 del matí amb la rebuda als padrins i padrines participants a la festa, un acte que ha tingut lloc a la sala La Unió, on s’ha celebrat una Missa cantada per la Coral Sant Bartomeu, dirigida per Emi Boira.

En acabar la Missa, els presents han pogut gaudir de les actuacions de la mateixa coral i d’altres formacions, com la Coral de Xiquets i Minyons de l’Escola Municipal de Música d’Alpicat i la Colla Sardanista Dansaires del Pi d’Alpicat. Un refrigeri ha posat el punt final a la festa, que ha estat organitzada per l’Ajuntament i l’Associació Cultural de Dones amb la col·laboració de “la Caixa”, la Residència L’Esplai, Farmàcia Pratdepàdua, la Cooperativa del Camp L’Íntima, SAT Frutalpi i Sant Bartolomé d’Alpicat SCCL.

Deixant de banda l’Homenatge a la Gent Gran, les Festes de Sant Isidre han inclòs, durant les dos jornades del cap de setmana, inflables, la Festa Revival Cocodril Club i una sessió de ball.

Podeu veure més imatges en aquest ÀLBUM de fotos que hi ha al Facebook de l'Ajuntament.

hgg

  • Compartir