Acte de lliurament dels premis del 4t Concurs de Guarniment de Façanes per a la Nit d’Ànimes — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Acte de lliurament dels premis del 4t Concurs de Guarniment de Façanes per a la Nit d’Ànimes

Acte de lliurament dels premis del 4t Concurs de Guarniment de Façanes per a la Nit d’Ànimes

La Sala d’Exposicions de La Unió va acollir el divendres al vespre l’acte de lliurament de premis corresponents a la quarta edició del Concurs de Guarniment de Façanes per a la Nit d’Ànimes, un acte al que hi van assistir la regidora Teresa Bosch i les Pubilles i Hereus d’Alpicat.

El primer premi va correspondre a Sonia Anadón Martín-Bilbatua, que va rebre 150 euros, mentre que el segon premi, de 90 euros, va ser per a Martí i Carles Font, i el tercer, de 50 euros, per a Rosa Lerín Pacheco. Cal recordar que tots els premis eren en vals de compra bescanviables únicament en comerços adherits d'Alpicat. A més, cadascun dels tres primers classificats va ser obsequiat amb quatre entrades per JCA Cinemes.

Con és habitual, el concurs era obert a totes les cases del terme municipal, i la temàtica del guarniment havia de ser sobre el terror i la castanyada de la nit d’ànimes. El jurat va passar a puntuar els guarniments el dia 31 d’octubre.

con0

con1

con2

con3

  • Compartir