Les samarretes dels 25 anys de la Pujada al Tossal de la Corona ja es poden recollir a l’Ajuntament — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / 25 anys de la Pujada al Tossal i Trobada de la Catxipanda / Les samarretes dels 25 anys de la Pujada al Tossal de la Corona ja es poden recollir a l’Ajuntament

Les samarretes dels 25 anys de la Pujada al Tossal de la Corona ja es poden recollir a l’Ajuntament

L’Ajuntament d’Alpicat ja disposa de les samarretes commemoratives dels 25 anys de la Pujada al Tossal de la Corona del dia 10 de setembre.

Les camisetes encomanades es poden recollir del 2 al 6 de setembre en horari d'oficina i el divendres 6 de les 18.30 a les 20.30 hores. Aquests horaris són també vàlids per a la venda de tiquets d'entrepans de la Pujada.

Cal recordar que la Pujada al Tossal de la Corona compleix enguany 25 anys. S’iniciarà a les 21.00 hores des de davant del Casal i oferirà una caminada verda amb motiu de la setmana de la mobilitat sostenible i segura. 

La Pujada s’emmarca, a més, dins els actes de la Diada Nacional de Catalunya, que el dimecres 11 tindrà una altra cita amb la Festa de la Catxipanda al Parc del Graó. 

c1

c2

c1

c2

c3

 

  • Compartir