La Pujada al Tossal de la Corona i la Festa de la Catxipanda, els dies 10 i 11 de setembre — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / 25 anys de la Pujada al Tossal i Trobada de la Catxipanda / La Pujada al Tossal de la Corona i la Festa de la Catxipanda, els dies 10 i 11 de setembre

La Pujada al Tossal de la Corona i la Festa de la Catxipanda, els dies 10 i 11 de setembre

Alpicat viurà els dies 10 i 11 de setembre una doble cita emmarcada dins la Diada Nacional de Catalunya.

Es tracta de la Pujada al Tossal de la Corona, que enguany compleix 25 anys, i de la Festa de la Catxipanda, que arriba a la seva 38a edició.

Començant per ordre cronològic, la Pujada al Tossal de la Corona s’iniciarà a les 21.00 hores des de davant del Casal. Es tracta d’una caminada verda amb motiu de la setmana de la mobilitat sostenible i segura Els participants hauran d’endur-se una llanterna per enllumenar el camí.

A l’arribar a la Bassa dels Rovinals, es farà la pujada al Tossal per fer el canvi d’estelada, i a la baixada del Tossal, hi haurà entrepans i beguda per a totes les persones que portin el tiquet (no es vendran tiquets el mateix dia).

Un dia després, l’11 de setembre, tindrà lloc la Festa de la Catxipanda al Parc del Graó. L’activitat començarà a les 7 del matí amb la preparació de les parcel·les de les colles que assisteixen a la trobada. De 9.30 a 10.30 hores, es farà l’esmorzar per a tots els integrants de les colles, amb la xaranga Estrella Band amenitzant la jornada.

De les 11.00 a les 13.00 hores, hi haurà jocs tradicionals i cucanyes per la mainada a càrrec de Quiràlia. També es farà una competició de bitlles (11.00 hores) a càrrec del Club de Bitlles Alpicat. A les 17.30 hores, per tancar la festa, es farà un concert amb Gertrudis, una actuació gratuïta i oberta a tots els veïns i veïnes d’Alpicat.

 c1

c2

c3

  • Compartir