La Pujada al Tossal de la Corona celebrarà els seus 25 anys amb un homenatge als pioners — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / 25 anys de la Pujada al Tossal i Trobada de la Catxipanda / La Pujada al Tossal de la Corona celebrarà els seus 25 anys amb un homenatge als pioners

La Pujada al Tossal de la Corona celebrarà els seus 25 anys amb un homenatge als pioners

La Pujada al Tossal de la Corona viurà dimarts vinent, 10 de setembre, el seu 25è aniversari, una efemèride que vol celebrar com es mereix i que inclourà un ventall més ampli d’actes, inclòs un homenatge als pioners.

La tradicional caminada començarà a les 21.00 hores amb la sortida des del Casal. Mitja hora més tard es farà un ball de sardanes a l’esplanada del Tossal, a la Bassa de Rovinals, i acte seguit tindran lloc els parlamentsper part del grup de pioners que va iniciar aquesta tradició, així com la lectura de la història del Tossal. Cap a les 10 del vespre es farà la pujada de la bandera a càrrec dels pioners, a la que seguirà la interpretació a capella del Cant dels Segadors. En acabar hi haurà música tradicional en directe a càrrec dels Espremulls, entrepans i més sardanes. 

Cal destacar que enguany la Pujada s’emmarca dins la setmana de la mobilitat sostenible i segura, i que s’han dissenyat unes samarretes commemoratives dels 25 anys de la caminada.

to

c1

  • Compartir