​Alpicat ha viscut avui una de les seves festes més entranyables amb la celebració de l’Homenatge a la Gent Gran — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / ​Alpicat ha viscut avui una de les seves festes més entranyables amb la celebració de l’Homenatge a la Gent Gran

​Alpicat ha viscut avui una de les seves festes més entranyables amb la celebració de l’Homenatge a la Gent Gran

Aquesta diada té com a objectiu retre homenatge als padrins i les padrines majors de 80 anys, que en aquesta jornada tan assenyalada han estat acompanyats pels seus familiars i amics.

Els actes han començat a les 10.30 hores a l’església amb la rebuda als padrins i padrines que participen a la festa. Acte seguit s’ha celebrat una Missa. L’activitat s’ha traslladat aleshores a La Unió, on la Coral Sant Bartomeu ha ofert un concert i s’ha servit un refrigeri. 

Aquesta festa està organitzada per l'Ajuntament i l'Associació Cultural de Dones amb la col·laboració econòmica de diverses entitats del municipi, com ara "la Caixa", la Residencia L'Esplai, la Farmàcia Pratdepadua, la Cooperativa del Camp L'Íntima, SAT Frutalpi i San Bartolomé d'Alpicat SCCL.

gg1

gg2

gg3

  • Compartir