Dimecres 1 de juliol s'obren les piscines municipals — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Piscines estiu 2020 (excepcional per COVID-19) / Dimecres 1 de juliol s'obren les piscines municipals

Dimecres 1 de juliol s'obren les piscines municipals

Els dies 1 i 2 l'entrada serà gratuïta per a les persones empadronades a Alpicat. A partir del 3, es necessitarà un codi QR per accedir-hi. Per demanar l'abonament, podeu accedir a l'aplicatiu a partir del dia 1, a les 10 h.
Dimecres 1 de juliol s'obren les piscines municipals

Temporada de piscines 2020

L’Ajuntament informa que el dimecres 1 de juliol s’obriran les piscines municipals, amb aforament limitat pels efectes de la pandèmia de la COVID-19 i amb les mesures de seguretat restrictives que estableix el Departament de Salut per evitar la propagació del virus.

S’estableix un aforament màxim per garantir la distància de seguretat d’1,5 metres. La responsabilitat de prevenció d’aquesta pandèmia ha de ser compartida entre els usuaris i els gestors de les instal·lacions. Confiem en el compromís i la consciència social de les persones.

Dates d’obertura: de l’1 de juliol al 31 d’agost de 2020.

Horari:

     -  De dilluns a divendres, matí d’11 a 14 hores i tarda de 16 a 20.30 hores.

      - Dissabtes i diumenges, matí d’11 a 15 hores i tarda de 16 a 20.30 hores.

Cada dia es deixarà una pausa entre jornades per poder netejar i desinfectar els espais de les instal·lacions.

Abonaments: les persones empadronades a Alpicat podran treure’s l’abonament per tota la temporada utilitzant l’aplicatiu ReservaPlay (disponible per a Android i Ios) o clicant en aquest enllaç: abonaments per a persones empadronades, a partir del dia 1 de juliol, a les 10 h.

Es demanarà l’abonament per entrar a les piscines a partir del dia 3 a tothom que vulgui accedir (tant si són exempts de pagament per edat com si són de pagament).

A través d'aquesta plataforma només poden traure l'abonament les persones empadronades a Alpicat. Una vegada comprovat l'empadronament, rebreu un correu electrònic amb un codi QR que serà el que necessitareu per entrar i sortir del recinte de les piscines.

Excepcionalment, les persones que no disposin de mitjans electrònics podran fer els abonaments de dilluns a divendres, de les 16 a les 19 hores a les piscines, caldrà pagar amb targeta de crèdit.

La venda de les entrades individuals queda limitada temporalment a causa de la reducció de l’aforament i supeditada  al número d’abonaments que es formalitzin.

Tipus d'abonaments i preus per aquesta temporada:

     -Menors de 3 anys: Exempts de pagament.

     - De 3 a 12 anys (anys de naixement 2017 a 2008).

        Import normal: 23,00 €

        Import bonificat: 18,40 €

   - De 13 a 65 anys (anys de naixement 2007 a 1956).

       Import normal: 27,00 €

       Import bonificat: 21,60 €

  - Abonament de 4 entrades nominatiu.

       Import normal: 12,00 €

       Import bonificat: 9,60 €

 - Majors de 65 anys (any de naixement 1955 o anteriors). Exempt de pagament.

Per poder gaudir de l’import bonificat haureu de clicar l'opció de bonificat i aportar l'acreditació d’aquesta circumstància a la mateixa plataforma, amb una foto o escaneig del carnet de família nombrosa o monoparental. 

Accés a les piscines: amb el codi QR que els usuaris rebran. El lector llegirà el codi des del mòbil o des d’un document on us hagueu imprès aquest codi.

Les persones de control d’accés podran demanar en qualsevol moment el DNI/NIF/NIE de l’usuari, com a sistema de verificació. 

A l’entrada s’oferirà als usuaris gels hidroalcohòlics i serà obligatori l’ús de mascareta sempre que no es pugui mantenir la distància social.

Al moment d’accedir a les piscines es podrà prendre la temperatura als usuaris.

Segons la normativa, els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Servei  de neteja i mesures higièniques: L’Ajuntament ha replantejat la gestió de les piscines, reforçant el servei de neteja i desinfecció de superfícies de contacte i s’ha contractat personal per controlar l’accés i limitar les aglomeracions.

Les dutxes interiors romandran tancades.

Serà obligatori atendre totes les instruccions escrites en cartells, transmeses per megafonia o pel personal de les piscines i seguir els recorreguts marcats.

Es reserva el dret d’admissió en cas d’arribar al límit d’aforament o en cas d’incompliment de les normes de seguretat.

Actualització: Cal tenir en compte que totes aquestes mesures preventives i de control es podran veure modificades per les directrius que es vagin marcant des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per aquest tipus d’instal·lacions.

Al web www.alpicat.cat/piscines es publicarà tota la informació detallada i actualitzada.

  • Compartir